19/6-10

God kväll!!

Ojoj vad mycket det är som har hänt sen man skrev här, har ju bland annat tagit studenten vilket var en av de bästa dagarna i mitt liv hittills, skulle kunna göra om den dagen många gånger om :) Vad som händer nu till hösten är att jag ska fortsätta läsa upp vissa kurser på skolan så det blir som ett fjärde år men de kommer nog inte ta ett helt skolår men får se helt enkelt.

Studentdagen började med att kliva upp 6.00 och göra sig i ordning, klockan sju åkte jag och Emanuel mot Grisbacka där Champagnefrukosten skulle vara, de enda som saknades där va Amanda, Ida, och Rebecca. Ida kom inte på hela dagen av någon anledning. Sen klockan nio så åkte klassen mot skolan, vi hade ordnat bilar. Sen så var det bara den sista tiden i klassrummet innan alla skulle samlas i gympasalen för gemensam avslutning, våran bästa mentor Ulf hade ordnat fotot från NP-Cupen åt var och en. Fotografering var det däremellan också, fotografen var verkligen komisk av sig, han fick verkligen alla att skratta :D i gympasalen så var det lärare som höll tal och lite sånt, utdelning av stipendier och avgående klasser fick ge presenter åt lärare. Vi fick springa ut efter 11 och jag fick mig en riktigt överraskning, mamma, Emanuel, mormor, morfar, mina mostrar Monica och Tina och Emanuels syster Magda med sin son Alexander hade kommit bara för min skull ända från Ö-vik fick en massa grejer runt halsen, fick bland annat en  bukett av Emanuel som han hade plockat ihop själv och en rosa apa med studentmössa på :) Sen var det åk på flaket och vi hade det snyggase flaket av alla. Att stå på flaket med världens bästa klass var så jävla roligt, 17 helt otroliga tjejer som glädjs åt en och samma sak. Vi hade även musik på flaket i form av en bärbar stereo och de va ju den bästa musiken såklart, bland annat Cindy Laupers Girl´s just wanna have fun :) efter flaket så hade Fanny i klassen ordnat med champagne på båten Vita Björn va kvar där ett tag, ringde Emanuel och han kom och hämta mig, lite full hade man hunnit bli, drack två glas champagne på champagnefrukosten, sen hade jag tre smirnoff ice och en cider på flaket sen några champagneglas på båten så...

Emanuel kom och hämta mig på kajen och sen åkte vi mot mamma. Innan hagarondellen så körde vi om ett flak med några studentkillar på och jag vevade ner rutan och tjöt fast jag inte kände de haha :P sen när vi kom till mamma så var mormor och morfar där med sina respektive, drack tre koppar kaffe för att nyktra till lite, fick 1500 kr och ett presentkort på expert på 1000 kr :) Brorsan kom också efter ett tag. Vi for hem efter ett tag, jag försökte få av allt som jag hade runt halsen men Emanuel fick hjälpa mig och få av allt. Sen när allt var av så upptäckte jag att klänningen hade fått blåa fläckar av en bukett jag hade haft så det var bara att byta om till en annan klänning. Vi slöade i soffan ett tag innan vi for på restaurang och åt, sen for jag till Mackan och Virre och drack lite och blev full för andra gången. Emanuel kom och hämta mig senare och sen var det bara hem och sova :)


Jag, min moster Monica och mamma :)

Ja det var en hel del man hade runt halsen. Rosbukette va från Emanuel <3

Sen i måndags så följe jag med Emanuel upp till Kiruna, de va ba att kliva upp klockan 5 och klockan halv sex rullade vi ut från hans jobb på teg, han skulle köra dit två bodar, vi sov i lastbilen en natt, klev upp klockan sex nästa morgon, och hem till ume så skulle han ha tre små liftar och en ledstaplare, vi rulla in i umeå vid sju ungefär och var hemma vid nio tror jag, han skulle ju lasta av liftarna på bilfrakt :) I veckan har jag varit ensam på dagarna eftersom Emanuel har jobbat och idag är han på firmafest men efter helgen så jobbar han tre eller fyra dagar till och sen får han semester :)

 
Den första liften lastade vi i Gällivare och de andra två skulle lastas i Itik (uttalas Itek) så i Itik fick han köra över den första från vagnen till flaket.


Så bra gick det :)
/LadyJ

Min vardag | | Kommentera |
Upp