22/2-11

God dagens!!

Helgen har varit riktigt lugn och bra, lördagen så for vi ut med bilen och for runt på olika affärer för att leta en jacka till mig men hittade ingen. Albin fick ligga i bilen under tiden och det gick bara bra, han låg bara och sov tror jag. Sedan så handlade vi lite middag på Willys, det blev Tacos :) också köpte vi mat till Albin, han får Doggy Prima nu istället för Junior, de är ungefär likadana. Det som skiljer de åt är att Prima innehåller mer kolhydrater. Han har inte haft nåt problem med magen sen vi bytte vilket är skönt, ingen diarré eller så :) Nu när man lämnar han i boxen så är han helt tyst :D så skönt.

Albin blir hela 6 månader idag :D tiden går så fort helt plötsligt. Tisdag idag, tre dagar kvar till helg, men det kommer bara och smälla till så är det helg och sen på måndag är det bara 5 dagar kvar till sportlovet. Får se vad jag och Albin hittar på då. Så lite som möjligt skulle jag tro men man vet aldrig.... ska nog försöka träna lite lydnad. Han är väldigt trotsig just nu, vill bara att det ska vara över.... I eftermiddag är det hundkurs igen, det taggar vi :D 

Grattis på 6-månadersdagen ditt lilla snömonster :P

Som det ser ut nu så ska vi till Selet i helgen. Emanuels syster Magda med familj ska komma upp och Magdas man Micke skulle ta med Skotern så Emanuel och Micke lär köra skoter hela lördagen. Så Albin får busa med Qringla i helgen istället.  

Min vardag | | 2 kommentarer |
Upp