15/6-11

God eftermiddag!

Längesen bloggen uppdaterades men har haft FULLT upp med en massa skolarbeten senaste tiden. Men nu är äntligen allt klart, kommer lämna ett IG förhoppnignsvis, gjorde det sista provet i mikrobiologi idag så hoppas på ett G i alla fall :) Imorgon får jag äntligen ta emot mitt slutbetyg och jag ska göra det med stolthet för nu har jag gjort mitt allra bästa. Lillebror gick ut nian idag, vars tar tiden vägen egentligen? Tycker inte att det var så längesen han satt på golvet i sitt rum och lekte med bilar, traktorer mm. Tyvärr så kunde jag inte fara på hans avslutning men vi ska till pappa ikväll och äta middag :D På fredag börjag jag jobba, börjar kvart över sju till 5 i typ. Långa pass men då jobbar man bara 4 dagar i veckan så långhelg får man i alla fall. Vi har anlitat Christoffer som hundvakt de dagar vi jobba båda två, han ska passa Albin imorgon och på fredag. Städade ur Albins box idag också, det var inte så hemskt smutsigt ändå.

Albin har blivit 9 månader nu, tiden bara flyger iväg känns det som. Men vi var på utställning i helgen som var i vännäs. Emanuels mamma ställde ut Qringla och hon fick VG. Sedan gick vi och kollade på Sankt Bernhards, var inte så många men en del var riktigt fina, fanns 1 hane på 85 kilo, han var riktigt stilig :D han hette Rasmus och var 6 1/2 år. Det var två valpar med också som är halvsystrar med Albin, de har samma pappa :) När det var klart så började det regna så vi gick väldigt fort till bilen. Sedan hem till mamma för att hämta våran lillkille, mamma hade passat honom från lördan så han blev nådigt glad då vi kom :D Vi fixade även min moppe i lördags så nu ska det bara göras ägarbyte och ställa på den och fica försäkring så kan jag ha den i sommar till jobbet :)

Det får räcka för idag men bjuder på några bilder :)


Qringla i ringen :)


En av valparna :)


Den andra valpen och uppfödaren :)


En fin hane :)


En jättefin hane från Coolhearts kennel :)


En annan fin korthårig hane :)


Sen så stod det mellan de två :D


Här har vi Rasmus på 85 kilo :D

Sen vi va på utställningen så har jag blivit riktigt taggad på att träna Albin och ställa ut honom. Umeås brukshundsklubb anordnar en inofficiell utställning i slutet av augusti, funderar på att anmäla oss till den men får se hur det blir :)

Nu får ni ha det så bra så länge :D

Jag älskar dig Emanuel, du är mitt allt och jag vill aldrig förlora dig <3

Dags och dra ett varv med dammsugarn som jag lovat och sen in i duschen en snabbis
Min vardag | | Kommentera |
Upp