29/11-2011

Hej bloggen!!! Längesen man skrev här men så blir det ibland....

Sommaren:
Sommaren har varit bra, jobbat för fullt och däremellan har man hunnit med bad,sol, grillkvällar, nolia och två bröllop :) på det första bröllopet var det min faster som gifte sig med sin Kenneth :) det var bara de närmsta som var där men lika mysigt och trevligt för det :) Alltid lika roligt och träffa alla igen :) Bröllopet var i våran stuga vid vattnet och middagen och festen i bygdegården. Det andra bröllopet så var det Emanuels syser Emma som gifte sig med sin Joacim. Jag blev anlitad som fotograf och det var riktigt roligt :)

Nu för tillfället så är man arbetslös så jag är bara hemma med Albin på dagarna och sköter hemmasysslor. Är inskriven på arbetsförmedlingen och idag var jag på Ungdomsgarantin så har skrivit på för det så nu får man vänta på att de ska kalla en till möte. Har sökt jobb sen augusti och varit på en arbetsintevju men det har inte gått så bra. Nu i november så har jag fått hoppa in och jobba på Skogaholm och det är ju alltid bra :)

Våran lillkille Albin har hunnit bli ett år, tiden går alldeles för fort ibland.... Han har bra och dåliga dagar när det gäller lydnaden. Plus att han är könsmogen, just nu ligger han i soffan och sover men ska dra med han ut på en liten promenad så focrt jag har skrivit klart det här inlägget.

Jag har även bytt adress så nu är vi officiellt sambos <3

Hela familjen Ljadas efter vigseln :) Joacim, Emma och hon håller i Linnea som inte alls ville va med på bild. Sedan har vi Maja, Emil och Hugo och Hugo fyller tolv år idag :)

 


Det lyckliga paret efter vigseln


Albins syster Beylie



Fina Qringla


Nyaste bilden på våran grabb


Närbild på Albin, också örat på sniskan :P sötnöt <3<3

Det är jag som har tagit alla bilder som är upplagda här.

Min vardag | | Kommentera |
Upp