29/4-13

Ja då var det slutet på april och maj tar sin början. En mycket bra månad förhoppningsvis!! 
 

April har bara rusat förbi känns det som, ändå har det hunnits med en hel del, 50-års kalas, hundkalas också såklart min egen födelsedag :) Också har hundens dag firats med UHU :D
 
Mamma fyllde ju 50 för två veckor sen, då var det myycket folk som kom. Men trevligt var det, dock så var man helt slut på kvällen, men Cherry skötte sig super hela dagen!! Hon fick sig en långpromenad på morgonen och jag tror att hon uppskattade det :P Mamma fick mycket fina presenter och även jag fick lite presenter.
 
Och då Cherrys kompis Ville fyllde ett år så gick vi på kalas, det serverades BARF-tårta till hundarna och fika till oss människor, riktigt trevligt var det :D
 
På min födelsedag så kom Julia hit klockan nio på morgonen alldeles pigg och glad och grattade en :P det uppskattades!! Sedan blev det lite shopping för oss båda och jag hittade en utställningskavaj helt otippat. Plötsligt händer det!! Den kommer passa fint på kommande utställningar :) färgade även min låånga utväxt mörk, älskar att håret börjar få lite längd!! Sedan bar det av hem till henne till lördag. Då jag skulle stå med UHU på Djurmagazinet och informera om oss också hade vi uppvisning i Freestyle och Lydnad och det gick superbra för respektive ekipage :D Även polisen hade uppvisning med två av sina hundar, riktigt intressant :D
 
Sedan på kvällen så blev det utgång men den var väl inte riktigt lyckad, jag och Julia hade bestämt oss för att gå på TC då ingen av oss varit där tidigare och då det inte finns så mycket att välja på då man bara är 22 på en lördag. Då vi kom fram var det kö och den bara växte då folk trängde sig och då det kom folk till folk som redan stod i kön och ställde sig med dom, sen när vi väl kom in så betalade vi inträde och hade förväntat oss ett riktigt dansgolv men det var det inte heller. Så vi gick till baren och bartendern kunde inte ens svenska, Men jag tror att killen som stod bredvid mig hade det svårare då han aldrig fick beställa verkade det som. Det är ibland bättre att vara tjej :P Men vi beställde varsin drink och hittade nå sittplatser. Vi svepte drinkarna ganska fort och se drog vi på Pipes istället, där blev det varsin cider, vi satt och pratade om ditt och datt tills de stängde :P Sedan hem till sängen. Var tvungen att kliva upp i någorlunda tid då vi skulle ha kalas för mig, Gästerna anlände och trevligt var det :) Fick lite kläder av mina mostrar och pengar och godis av de andra. 
 
Jag och Julia har även anmält våra babykörvar till Terrierklubbens utställning i pite den 26e maj, så då entrar jag och Cherry ringen på riktigt för första gången, Längtar!! Elsas första gång blir den 19e maj i pite. En nationell utställning. Roligt värre :) Det känns som att maj kommer bli en riktigt bra månad!! 
 
Skolan går bra, bara två arbeten och ett prov kvar i historia och sen är jag klar med kursen!! Då ska jag läsa Biologi på distans och det kommer gå bra!! Ingen skola i veckan då 1a maj är en röd dag, pluggar på hemma ändå :) Hoppas på bättre väder imorgon så man kan ta sig ut på en härlig PW!!
 
Avslutar detta inlägg med lite bilder :) 
 
Maria och hennes kooikerhondje Teddy gjorde en strålande freestyleuppvisning :)
 
 
 
Sedan visade Sabine och hennes Kelpie Iver lite lydnad och Heelerwork (stavning)
 
 
 
Polisen visade lite preparatsök med sin äldsta hund och på bilden har han markerat att han hittat en haschbit som en av poliserna gömt bakom reg-plåten. Han kan även hitta vapen och försvunna människor och han skulle kunna gå till attack mot en skurk om hans husse skulle befinna sig i en hotfull situation. En av poliserna tog sedan fram biten och gick runt och visade oss i publiken, den var inte stor och hon sa att det spelar ingen roll hur hårt det förpackas, hundarna hittar det ändå tack vare sin nos :) det är helt otroligt egentligen vad dessa varelser kan göra med sin nos!!
 
En lite yngre förmåga som här lägger sig för att markera ett mynt som ligger på marken som har lite människospår på sig, de lär hundarna att hitta personföremål med människovittring på, för annars skulle de ju markera minsta lilla skräp på en brottsplats till exempel och det är ju inte så önskvärt :) 
Hundarna lever i sina förares familjer som en familjemedlem :D
 
Cherry 8 1/2 månad, min fina tjej <3
 
Clown :P 
 
Busråttan min!!
 
 
Glad tjej!! Denna bild får avsluta detta inlägg. 
Min vardag | | Kommentera |
Upp