24/12-2012

Ja då var det tidig julaftonsmorgon, senare idag ska jag och Cherry gå till min far och fira jul där :-) Jag har inte köpt några julklappar i år då jag valde att köpa hund istället, Och det är min finaste gåva hittills som jag fått i mitt liv <3 Då var det bara en vecka kvar av detta år. Man kan nästan börja undra vars åren tar vägen egentligen.
 
Detta år har verkligen inte varit mitt på många sätt de senaste månaderna i alla fall, i maj blev jag biten i läppen av en hund jag och Emanuel köpt dagen innan, tänker inte gå in på några detaljer och ni andra får ha era egna funderingar och spekulationer, det struntar jag fullständigt i!! Sedan i juli så gjorde jag och Emanuel slut, eller snarare så var det han som hade valt från ingenstans att han inte ville fortsätta med våran relation. Men han kunde inte sköta det på ett schyst och fint sätt. Jag kanske också gjorde en dålig sak tillbaka men jag behandlar andra efter hur dom behandlar mig.
 
Så jag och Gnista flyttade hem till mamma, hon fick mig verkligen tillbaka i livet igen. Så vi började som vårat liv tillsammans. Jag hade stora planer för den stjärnan men de stoppades då jag en dag for till veterinären för hon hade haltat en hel vecka, de röntgar knäna och ser att på det ena knät så är korsbandet nästan helt av, så det fanns inte så mer att göra än att låta hon somna in, så den 30e oktober i år fick hon lämna jordelivet. Så då återigen låg man där på botten igen. Och jag miste även min fina Albin då Emanuel gav han ett nytt hem, jag saknar de båda två så oerhört mycket ibland. I samma veva så tog jag bort väldigt många människor ur mitt liv genom att rensa vänlistan på fb. 
 
Samtidigt i år så har jag funnit en helt otroligt god vän, vi kan verkligen prata om ALLT och det är det inte många jag  kan med, hon ställer alltid upp så gott hon kan. När jag är svag så är hon stark och tvärtom och det är så det ska vara. Sedan så köpte jag ju Cherry som är kullsyster till Elsa och då körde hon HEELA vägen fram och tillbaka så att jag kunde få hem min lilla Cherry, hon fyller mina dagar med en sån otrolig glädje och värme. Jag kommer vara hennes uppfödare Olga evigt tacksam för att jag fick just denna hund <3 Nu är det bara att blicka framåt och se ljust på framtiden, var sak tar sin tid och allt kommer falla på plats så småningom :-) Jag hoppas och tror att 2013 kommer bli ett bättre år på många sätt för mig och många andra :-D
 
 
 
Ståträning, det är så hon ser ut i kroppen nu :)
 
Där hade hon nästan nyss flyttat hit, hon ser inte alls lika valpig ut i ansiktet längre, hon växer så det knakar :-D
 
LadyJ
Min vardag | | En kommentar |
Upp